Cum să te bagi în faţă la restaurant

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 18 iunie 2017 118 afişări

Când nu ai timp sau chef să stai la coadă poţi să te bagi în faţă, riscând să fii admonestat de cei care-şi aşteaptă, cuminţi, rândul.

Cum să te bagi în faţă la restaurant

Uneori însă te ajută tehnologia să sari peste rând fără ca alţii să ţi-o poată reproşa, deoarece diverse restaurante sau cafenele au început să introducă posibilitatea comenzilor online cu ridicare din local celor care se grăbesc, scrie Boston Globe.

Chiar dacă nu este ceva nemaiauzit, căci şi înainte se putea da telefon pentru a comanda ceva cu ridicare ulterioară, elementul de noutate din prezent îl reprezintă site-urile speciale şi aplicaţiile pentru telefoane mobile. Pe lângă clienţii care scutesc nişte timp atunci când vor să mănânce sau să bea ceva, câştigă foarte bine şi localurile, deoarece utilizatorii acestor aplicaţii sau site-uri sunt de regulă loiali, îşi lasă adresa de e-mail la care li se pot trimite oferte speciale şi tind să cheltuiască mai mult.

Printre restaurantele şi cafenelele americane care au implementat deja acest sistem se numără Starbucks, Taco Bell, McDonald’s, ori tot felul de localuri mai mici, de la altele vegetariene la unele care funcţionează în dubiţe care se tot plimbă din loc în loc.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.