Cum să faci bijuterii din fosile (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 11 mai 2013 344 afişări

Numărul mare de oase şi colţi de mamut descoperite în urma dezgheţării unor zone din permafrostul siberian îi bucură nu numai pe oamenii de ştiinţă, ci şi pe bijutierii inventivi, care pot cumpăra surplusul de la cei dintâi, scrie Wall Street Journal.

Astfel a fost posibilă realizarea unei game de inele şi pandantive din dinţi de mamut de către creatoarea de bijuterii Bibi van der Velden, purtate de vedete precum Kanye West sau de membri ai familiei regale olandeze şi care se pot cumpăra la preţuri de peste o mie de euro.

O altă creatoare de bijuterii, Monique Pean, a folosit ca material de lucru colţi de morsă preistorică, din care a confecţionat brăţări rigide, pe care doritoarele le pot cumpăra pentru suma de 26.000 de euro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-sa-faci-bijuterii-din-fosile-foto-10871487
10871487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.