Cum să câştigi 11.000 de dolari pe lună făcând o slujbă pentru care ai nevoie de doar 2 zile de pregătire

Autor: Florin Casota Postat la 29 decembrie 2017 5269 afişări

Un controlor de trafic din Syndey câştigă o sumă incredibil de mare, aducând acasă aproape 11 mii de dolari pe lună sau 130.000 de dolari într-un an.

Cum să câştigi 11.000 de dolari pe lună făcând o slujbă pentru care ai nevoie de doar 2 zile de pregătire

Amy Dowsett câştigă de două ori mai mult decât obţine o soră medicală din Australia şi asta datorită industriei de construcţii, dar şi a sindicatelor, scrie Daily Mail.

"Când le spun cât de mult câştig, toţi mă întrebă unde se pot înscrie", a declarat ea pentru The Daily Telegraph.

Controlorii de trafic sunt acele persoane care dirijează traficul rutier, cât şi pietonal, în zonele de construcţie. Acestea trebuie să stea în zonă cât timp se lucrează şi să aibă grijă ca persoanele să se afle la o distanţă corespunzătoare de lucrările de construcţii.

Cei care doresc o astfel de slujbă trebuie să participe la training-uri de doar două zile.

"Am prieteni care fac asta acum şi le place. Nu se plictisesc, tot timpul se întâmplă ceva", mai spune tânăra.

Astfel de controlori primesc peste 40 de dolari pe oră, plus alţi 45 de dolari pe zi drept alocaţie şi alţi 22 de dolari pentru mâncare. De asemenea, în funcţie de mărimea proiectului de construcţie, controlorul mai poate primi încă 2-3 dolari pe oră.

Brian Parker, secretarul sindicatului NSW, spune că salariul este justificat, menţionând că unii controlori pot câştiga până la 180.000 de dolari pe an. "Stau toată ziua afară indiferent de vreme şi sunt abuzaţi de public"

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.