Cum îşi cheltuie banii cel mai bine plătit actor de la Holywood

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 29 septembrie 2016 5166 afişări

Cum îşi cheltuie banii cel mai bine plătit actor de la Holywood

Dwayne "The Rock" Johnson a fost numit recent cel mai bine plătit actor din lume, cu venituri de peste 64 de milioane de dolari anual. El i-a întrecut în acest clasament pe Robert Downey Jr. şi Brad Pitt.

Johnson este şi unul dintre cei mai muncitori actori, acceptând aproape orice rol de film sau televiziune. Iar factura pentru orele sale nu este una de neglijat; actorul a dovedit însă că ştie ce să facă cu banii.

Printre altele, el a pus bazele fundaţiei Dwayne Johnson Rock, organizaţie ce lucrează cu copii bolnavi în stadiu terminal.

Pentru a se menţine în formă, Dwayne Johnson are mai mulţi traineri personali. Unul dintre ei este Aaron Williamson, care a lucrat alături de J.K. Simmons şi Jai Courtney.

Johnson este însă şi un personaj care arată impecabil la fiecare ieşire în public, aşa că o sumă importantă merge lună de lună pe costume de lux. La premiera noului său serial "Ballers", Johnson a venit într-o maşină Pagani Huayra customizată, având o valoare de piaţă de aproximativ 1 milion de dolari.

Pentru drumurile mai lungi, actorul preferă un avion Gulfstream G650; nu e clar dacă a cumpărat avionul sau doar îl închiriază, dar valoarea unui astfel de jet se ridică la peste 65 de milioane de dolari.

"The Rock" Johnson este un tip carismatic care câştigă din ce în ce mai mult simpatie din parte publicului, iar asta se vede în frecvenţa filmelor acestuia şi încasările pe care le fac. Central Intelligence, cel mai recent film al lui The Rock, a avut încasări de 180 milioane de dolari pe glob cu un buget de producţie de 50 de milioane.  San Andreas a strâns peste 473 milioane la un buget de 110 milioane, iar Furios 7 a obţinut nu mai puţin de 1,5 miliarde de dolari cu un buget de 190 milioane de dolari.

Imaginea succesului lui The Rock se conturează din ce în ce mai clar. Johnson încasând 64,5 milioane de dolari anul trecut ajungând pe locul 19 în lista Forbes a celor mai bogate celebrităţi.

Johson s-a născut pe 2 mai 1972 în Hayward California. Înainte de a ajunge vedetă pe marele ecran, The Rock a fost wrestler, ca şi tatăl său Rocky "Soul Man" Johnson şi bunicul său Peter Maivia.

Sursa: Business Insider

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.