Cum arată telefonul ortodox care se vinde cu 25.000 de dolari. Norocoşii pot cumpăra un exemplar binecuvântat

Postat la 26 ianuarie 2017 561 afişări

Aţi fi dispuşi să plătiţi 25.000 de dolari pentru un telefon care nici măcar nu e conectat la internet? Chiar dacă nu e un smartphone, obiectul în cauză este acoperit în aur, are butoane de 18 carate şi, cel mai important, are o cruce gravată pe spate.

Cum arată telefonul ortodox care se vinde cu 25.000 de dolari. Norocoşii pot cumpăra un exemplar binecuvântat

Compania moscovită Gressp a creat 988  de unităţi (numărul este o referinţă la anul în care creştinismul a ajuns în Rusia) cu valori cuprinse între 6.300 şi 25.000 de dolari. Preţul depinde, desigur, de cât de mult aur a intrat în carcasa telefonului.

Când vine însă vorba de funcţionalitate, uitaţi de social media, scriu cei de la Russia Today. Telefonul ortodox vă va purta înapoi la zilele în care cea mai puternică aplicaţie era cea de mesagerie.

"Am vrut să minimizăm riscul adicţiei faţă de telefon", a spus Anatoly Sautin. "Vrem ca oamenii să se concentreze pe lumea reală, nu pe una virtuală."

Telefonul este dotat cu o cameră "performantă" de 3 megapixeli şi are o memorie de 32 GB. Producătorul oferă totuşi o garanţie de 12 luni.

"Primul telefon va fi dăruit Patriarhului Chiril", au mai spus reprezentanţii companiei. "În perioada următoare vrem să şi ducem câteva unităţi la Moscova, pentru a fi binecuvântate."

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.