Cui i-a cumpărat Kim Kardashian un Lamborghini de 750.000 de dolari (FOTO)

Postat la 09 iunie 2012 123 afişări

Ce şi-ar dori un bărbat de 35 de ani de ziua lui? Dacă respectivul e o vedetă bogată şi noua lui prietenă e şi ea o vedetă cu bani, sunt şanse mari ca darul de ziua lui să fie un obiect extravagant şi neapărat de lux.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian i-a cumpărat noului ei prieten, rapperul Kanye West, un Lamborghini Aventador LP 700-4, în valoare de 750.000 de dolari. "Surse apropiate" americancei, divorţată toamna trecută de jucătorul de baschet Kris Humphries după un mariaj de 72 de zile, au confirmat pentru US Weekly şi TMZ că acesta e cadoul ei pentru Kanye West, care a împlinit vineri 35 de ani.

Din păcate, rapperul nu va putea să intre în posesia cadorului prea repede, pentru că e plecat în Irlanda împreună cu Jay-Z, în turneul de promovare a albumului "Watch the Throne". Kim Kardashian a anunţat însă că a făcut un filmuleţ cu maşina cea nouă şi a plecat cu el la Dublin, ca să i-l arate ea însăşi lui Kanye West.

Kim Kardashian, cunoscută pentru apariţia în mai multe reality show-uri, pentru liniile de parfumuri şi haine pe care le-a lansat şi pentru numeroasele campanii de marketing pentru diverse produse de lux, este una dintre cele mai bogate vedete de la Hollywood, cu o avere estimată la 6 milioane de dolari în 2010. Kanye West, muzician şi producător, are o avere estimată de Forbes la 35 de milioane de dolari.

Kim Kardashian este ea însăşi pasionată de bolizii de lux, afişându-se după divorţul de Kris Humphries cu Ferrari 458 Italia, pentru care a plătit 274.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cui-i-a-cumparat-kim-kardashian-un-lamborghini-de-750-000-de-dolari-foto-9727334
9727334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.