Coliere cu perle pentru bărbaţi? De ce nu?

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 04 decembrie 2011 585 afişări

Considerate ca făcând parte din arsenalul feminin, perlele încep să fie promovate şi ca un accesoriu potrivit bărbaţilor.

O companie franco-filipineză, Jewelmer International, încearcă să-i convingă pe domni că le poate sta bine cu perle, care le-ar da o notă de eleganţă subtilă, şi a lansat o line de bijuterii cu perle aurii special pentru bărbaţi.

Gama de produse create de Jewelmer International cuprinde lănţişoare cu o singură perlă montată pe o fâşie subţire de piele, ce se pot purta şi la o ţinută sport, cercei cu o singură perlă din cei care se poartă pe lobul urechii, butoni cu perle şi ace de cravată cu perle.

Pentru a-şi promova produsele, compania a apelat la actori şi la echipa naţională de fotbal din Filipine, iar clienţii încep să apară.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/coliere-cu-perle-pentru-barbati-de-ce-nu-9027503
9027503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.