Cine sunt "divele" care au primit oferte de peste un milion de dolari pentru a poza în Playboy? (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 02 noiembrie 2011 105 afişări

De la primul număr, care a avut-o pe copertă pe Marilyn Monroe, Playboy a căutat să aducă la fiecare ediţie vedete cunoscute în toată lumea pentru a poza în paginile revistei. Această strategie a transformat revista într-un simbol autentic al culturii pop americane.

În timp ce multe tinere ar plăti ca să poată apărea în paginile celebrei publicaţii, unele vedete au refuzat chiar şi atunci când pe masă le-au fost puse oferte aparent de nerefuzat. Cine sunt, aşadar, actriţele şI cântăreţele care au spus pas unor onorarii de peste un million de dolari şi ce le-a făcut să refuze o apariţie care, fără îndoială, le-ar fi sporit notorietatea?

SURSA: www.cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Playboy,
Marilyn Monroe,
showbiz,
dive,
milion,
dolari
/arta-si-societate/lifestyle/cine-sunt-divele-care-au-primit-oferte-de-peste-un-milion-de-dolari-pentru-a-poza-in-playboy-galerie-foto-8929357
8929357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.