Cele mai sic cafenele din Bucuresti

Postat la 13 martie 2008 49 afişări

Cu tensiunea crescută de la atâta cafea, obosiţi şi uşor nevrotici, desenăm aici dintr-un condei harta Time Out a cafenelelor şi ceainăriilor de primăvară. Tur de forţă început în Centrul Vechi şi până la Cişmigiu, continuat prin Victoriei, Dorobanţi şi apoi pe Nerva Traian. Globetrotteri de serviciu şi cafegii cu patalama, Iorgu Drăghicescu şi Stela Nadoleanu

În fiecare an se înmulţesc, apoi dispar, apar altele şi mai şi în acelaşi loc. Cafenele peste cafenele, ceainării copiate după toate modelele şi mixate după metoda shake and flair. Dacă e să faci un traseu din boabe de cafea şi să afli harta cafenelelor, care sunt opririle corecte? Poftiţi că se răceşte.

Detalii pe www.timeoutbucuresti.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Time Out,
cafenele
/arta-si-societate/lifestyle/cele-mai-sic-cafenele-din-bucuresti-2451674
2451674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.