Cele mai neobişnuite obiecte vestimentare pe care le-aţi văzut vreodată (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Barbulescu Postat la 21 februarie 2013 268 afişări

Rochia din mănuşi chirurgicale, căciula cu barbă sau mănuşa pentru bere sunt doar câteva dintre cele mai trăznite şi neobişnuite obiecte vestimentare gândite vreodată de designeri.

Sunt lucruri considerate practice şi utile, chiar dacă par neobişnuite, iar şansele să devină obiecte purtate de oricine pe stradă sunt, în multe cazuri, destul de reduse. Cu toate acestea, sunt deja disponibile pe piaţă.

Totuşi, o rochie compusă în totalitate din mănuşi chirurgicale sau din fermoare va atrage cu siguranţă privirile la un eveniment de societate. Iar cravata cu instrucţiuni de folosire sau papucii cu bec în vârf ca să lumineze podeaua se pot dovedi mai mult decât utile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obiecte vestimentare,
neobisnuite
/arta-si-societate/lifestyle/cele-mai-neobisnuite-obiecte-vestimentare-pe-care-le-ati-vazut-vreodata-galerie-foto-10581954
10581954
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.