Ce-si doresc barbatii de Valentine's Day

Postat la 13 februarie 2011 83 afişări

Femeile stiu ce vor de 14 februarie, sustin barbatii. Dar cum arata "ziua indragostitilor" in varianta pentru sexul tare? Pentru cei aflati la grea incercare am pregatit o agenda a zilei - pe stiluri. Apoi dam cuvantul barbatilor.

Clasic

Anul trecut ati fost la Paris si, cu un an in urma, la Venetia. Ati petrecut zilele de Valentine's cu micul dejun la pat, trandafiri rosii, bomboane de ciocolata, Edith Piaf si cupe de sampanie. Clasic. Anul acesta sarbatoarea dragostei v-a prins in Bucuresti. Chiar daca uneori capitala noastra nu este chiar cel mai romantic loc din lume, cateva variante salvatoare tot exista. Incepeti cu o dimineata tarzie la French Bakery in Romana sau la patiseria Paul din Dorobanti. Oricare ar fi locul, comanda este aceeasi - croasante fierbinti cu unt si cafea aromata. Veti fi in al noualea cer. Si, ca sa nu iesiti din aceasta stare, propunem sa continuati ziua in zbor deasupra Bucurestiului cu Aventura Card (50-150 euro). Veti ateriza pe pista Aerofox (Sirna, Bucuresti-Ploiesti), unde va asteapta limuzina care va va duce la Escargot Bistro, pe Toamnei 101, pentru un pranz cu salata de raci si escargots bourguignons. Atmosfera va fi intima si relaxanta si veti vrea sa pastrati senzatiile. Asa ca sugeram o vizita la Orhideea Spa pentru un tratament facial cu caviar si perle (400 lei). Complet revigorati, mergeti la Howard Johnson sau la Carol Parc Hotel. Ambele organizeaza seri tematice de Valentine's Day si au oferte speciale pentru tot weekendul.

Cititi tot articolul in Time Out.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lifestyle,
Valentine's Day,
barbati,
dorinte
/arta-si-societate/lifestyle/ce-si-doresc-barbatii-de-valentine-s-day-7977837
7977837
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.