Ce mai vinde omul de prin casă: jucării de colecţie

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 iulie 2013 382 afişări

Mult-iubitele jucării din copilărie se pot dovedi peste ani obiecte cu valoare materială şi nu numai sentimentală pentru cei care le-au păstrat, scrie The Telegraph.

Ce mai vinde omul de prin casă: jucării de colecţie

Unele sunt jucării foarte populare la vremea lor, când mai toţi copiii aveau cel puţin câte una din gamă, cum ar fi cele din seria Star Wars de la finalul anilor '70 sau începutul anilor '80 ori Barbie şi Action Man vechi, Thunderbirds din anii '60-'70 sau maşinuţele Corgi.

De mare  valoare sunt şi jucăriile care pot fi asociate cu o perioadă anume, dar care nu au fost la fel de intens promovate ca altele din epoca lor. Preţurile cele mai mari se obţin nu numai în funcţie de raritate, ci şi de starea jucăriilor, colecţionarii fiind dispuşi să plătească mai mult pe exemplare care mai au cutia şi manualele ori sunt chiar sigilate în ambalaj.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ce-mai-vinde-omul-de-prin-casa-jucarii-de-colectie-11103199
11103199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.