Ce câini se poartă anul ăsta?

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 05 februarie 2012 41 afişări

Copierea comportamentului şi a modei vedetelor este bună pentru cei care au de vândut produse pe care acestea le promovează, dar poate avea şi efecte nedorite acolo unde te aştepţi mai puţin.

Un astfel de efect este acum în Marea Britanie scăderea numărului de exemplare din rasa de câini setter englez, până în pragul dispariţiei, ca urmare a schimbării preferinţelor celor care-şi doresc un căţel spre rase exotice, de talie mică.

Vedete ca Paris Hilton care se afişează cu căţeluşi "de jucărie", de talie mică, au influenţat piaţa, determinând o creştere a cererii de exemplare din rase precum chihuahua, schnauzerul pitic ori mopsul.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ce-caini-se-poarta-anul-asta-9206657
9206657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.