Ce aveti de stiut cand vizitati o casa de licitatii

Postat la 06 august 2010 48 afişări

Oricat de bine ar fi intocmit un catalog de licitatie, oricat de bune calitativ ar fi fotografiile unui obiect si oricat de credibile vi s-ar parea informatiile si evaluarile expertilor, e nevoie sa va asigurati de visu ca opera pe care doriti s-o cumparati va place intr-adevar.

O vizita preliminara in expozitia care prezinta loturile oferite spre licitare va poate furniza insa nu doar elemente suplimentare de ordin subiectiv, ci si date concrete despre starea reala a operei, pe care reproducerile o pot oculta.

Obiceiul expozitiilor s-a incetatenit si la noi si se desfasoara in conditii de expunere si de confort dintre cele mai stimabile. Mai mult, Artmark si Goldart au initiat si conferinte de presa preliminare, care (in afara de reclama, desigur) fac cat se poate de transparent procesul de licitare si regulile casei.

La Monavissa, expozitiile au loc la Muzeul de Istorie si Arta al Municipiului Bucuresti, in timp ce Alis isi va muta toata activitatea, de la 1 septembrie, in noul sediu de pe Bd. Iancu de Hunedoara.

Cititi mai multe pe Ziarul de Duminica.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ce-aveti-de-stiut-cand-vizitati-o-casa-de-licitatii-6788174
6788174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.