Cat cheltuiesc pe haine Gates, Jobs sau Zuckerberg

Postat la 25 iunie 2011 39 afişări

Vorbim despre antreprenorii si managerii marilor companii din lume. Alegerile vestimentare au un impact important asupra identitatii oamenilor. Iar fondatorii celor mai importante branduri de astazi nu fac exceptie de la regula.

Winston Churchill purta mereu papion, iar Michael Jackson avea aproape intotdeauna o manusa alba. Si asta pentru ca stilul vestimentar ii caracteriza. Directorii marilor corporatii de tehnologie de azi prefera tinutele sport si pe cele clasice. Daca insa credeai ca pentru un look impecabil acestia cheltuiesc mii de dolari, afla ca lucrurile nu stau chiar asa.

Steve Jobs, cofondatorul Apple, este cunoscut pentru chibzuinta care-l defineste. Este vazut adesea imbracat in tinute sport, precum o pereche de blugi (Levis - 58 dolari) si un pulover de culoare inchis (Carhatt - 28 dolari).

Cel mai cunoscut si printre cei mai tineri antreprenori miliardari la ora actuala este, fara doar si poate, Mark Zuckerberg. Succesul retelei de socializare Facebook i-a adus o avere estimata la sapte miliarde de dolari, o suma cu care isi poate cumpara piese vestimentare de la cele mai mari case de moda din lume. In schimb, Mark prefera tinutele sport - papuci Adidas (30 dolari), hanorac de pe Wholesaler.com (12,41 dolari), tricou de pe Cheaptees.com (8 dolari) si pe cele casual (pulover de la Edun - 298 dolari).

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cat-cheltuiesc-pe-haine-gates-jobs-sau-zuckerberg-8386661
8386661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.