Casa care te scapă de vecini: se poate construi în şapte ore şi poate fi aşezată oriunde

Autor: Georgiana Călin Postat la 04 mai 2017 6931 afişări

Dacă până acum să te muţi era o corvoadă, o companie estoniană a creat „soluţia perfectă” – casa care se poate construi în circa şapte ore şi poate fi aşezată oriunde, arată Daily Mail.

Construcţia de 25 de metri pătraţi, numită Koda, este formată dintr-un salon, dormitor, baie şi bucătărie. În prezent nu se ştie costul său, dar inventatorii speră să capete popularitate în rândul celor aventuroşi.

 „O mare parte a calităţii vieţii noastre depinde de locuinţa noastră, cât şi de locaţia acesteia, care răspunde nevoilor noastre”, declarau reprezentanţii Kodasema, compania care a creat designul acesteia. „Poate fi dificil să faci schimbări majore într-o casă convenţională, deoarece intervin diverse reparaţii, extinderi sau chiar demolarea completă. În plus, casele şi apartamentele nu pot fi mutate - dar Koda poate”, adaugă aceştia.

Clădirile Koda nu au nevoie de fundaţii, pot fi înfiinţate pe diferite suprafeţe, însă necesită puncte de legătură pentru apă, electricitate şi canalizare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.