Carrefour: Avem un catalog special pentru Valentine's Day

Postat la 06 februarie 2008 1 afişăre

"Catalogul din perioada 31 ianuarie-14 februarie este dedicat sarbatorii de Sf. Valentin", spune Andreea Mihai, director de marketing al retelei Carrefour Romania. "Clientii pot gasi in acest catalog promotii la categoriile de produse ce inregistreaza cele mai mari vanzari in aceasta perioada, in top plasandu-se jucariile, lenjeria, textilele de casa, gadget-turile, cosmeticele, ciocolata, sampania si plantele naturale", adauga Andreea Mihai.

Reteaua Carrefour, ce are acum 11 magazine, a inregistrat anul trecut vanzari (incluzand TVA) ce au ajuns la 866 milioane de euro, fata de circa 609 milioane de euro in 2006.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/carrefour-avem-un-catalog-special-pentru-valentine-s-day-2366107
2366107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.