Cafea si liniste

Postat la 30 iunie 2008 18 afişări

Ovidiu Balan si-a inceput activitatea in cadrul companiei Dunlop Goodyear Tires (care ruleaza afaceri de peste 35 de milioane de euro anual in Romania) in urma cu aproape 7 ani, ca brand coordinator la biroul de reprezentanta al firmei din Luxemburg. Din martie anul acesta, Balan l-a inlocuit in postul de director general pentru Bulgaria si Romania al Dunlop Goodyear Tires pe Octavian Velcan, care a fost recent numit director pentru regiunea Orientul Mijlociu. Ziua omului de afaceri incepe dimineata, "cand imi beau cafea si biroul meu e o oaza de liniste. Imi place sa ajung devreme, sa-mi planific ziua in pace inainte de a ajunge colegii mei". Omul de afaceri spune ca incearca sa petreaca la birou doar 50% din timpul sau, iar obiectele pe care le pastreaza pe masa de lucru se rezuma

la strictul necesar.

Privelistea este una dintre cele mai "interesante", dar, din pacate mai tot timpul il petrec cu spatele la ea.

Cheile de la masina - Nu parcurg cu masina mai mult de 25.000 km pe an, iar masina pe care o am acum (Audi) este mostenita de la predecesorul meu Octavian Velcan, inca nu m-am decis asupra noului model pe care vreau sa-l achizitionez.

"Our good name" este una dintre valorile companiei la care personal tin foarte mult.

Mobilul este un accesoriu indispensabil, dar minutele primite sunt mai multe decat cele pe care le-am consumat.

Masina in miniatura este si ea mostenita si este un simbol al curselor DTM sponsorizate de marca Dunlop.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cafea,
si,
liniste
/arta-si-societate/lifestyle/cafea-si-liniste-4074255
4074255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.