Ca Tarzan în vacanţă

Postat la 02 octombrie 2016 116 afişări

Celebrul Tarzan zbura din copac în copac agăţat de liane, însă turistul modern care doreşte să-i urmeze exemplul are la dispoziţie tiroliene care să-l plimbe pe deasupra pădurii tropicale până la căsuţa din copac în care a fost cazat.

Un astfel de complex turistic, denumit Gibbon Experience, se găseşte în nord-vestul Laosului în Rezervaţia Naturală Bokeo şi a apărut din dorinţa de a opri reducerea efectivelor de giboni negri din zonă, ameninţaţi cu dispariţia.

Localnicii care altădată vânau aceste animale lucrează acum pentru Gibbon Experience, preluând turiştii şi conducându-i spre complex, gătind pentru ei sau ajutând la întreţinerea complexului şi paza rezervaţiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.