Bucurestiul, in Cartea Recordurilor: s-a inaugurat cea mai mare instalatie de Craciun intr-un spatiu inchis

Postat la 26 noiembrie 2010 53 afişări

Bucurestiul a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare instalatie de Craciun din lume expusa intr-un spatiu inchis – mallul Sun Plaza, recordul fiind omologat de o reprezentanta a Guinness World Records.

Instalatia a fost aprinsa joi seara, in jurul orei 20.00, de catre Cristian Popescu, primarul Sectorului 4, vedeta de televiziune Laura Cosoi si Michael Richard, general manager al EMCT, dezvoltatorul Sun Plaza.

In mall au fost instalate 500 de perdele de lumini cu o latime de doi metri si inaltimea de 1,5 metri, la intrari 6 perdele cu o inaltime de 2 metri si o latime de 7 metri, la restaurantele fast-food 20 de perdele cu inaltimea de 2 metri si latimea de 7 metri, iar la scarile rulante au fost intinse 120 de ghirlande luminoase. La etaj au fost impodobiti 40 de brazi cu 2.400 de leduri. In total, au fost aprinse 449.658 de beculete.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/bucurestiul-in-cartea-recordurilor-s-a-inaugurat-cea-mai-mare-instalatie-de-craciun-intr-un-spatiu-inchis-7750721
7750721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.