Aviz monarhiştilor: acum puteţi dormi ca regii (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 14 iulie 2013 158 afişări

Companiile din industria luxului au văzut că, pentru a-şi determina clienţii să cumpere produse scumpe, trebuie să facă în aşa fel încât acestea să fie sau să pară şi mai extravagante decât cele pe care clienţii le au deja, scrie New York Times.

Aviz monarhiştilor: acum puteţi dormi ca regii (FOTO)

Un astfel de exemplu este o piesă de mobilier, Royal Bed (Patul Regal), produsă de compania Savoir, care comercializează o gamă de paturi cu preţuri de la câteva zeci de mii de dolari în sus. Royal Bed însă este un pat aniversar, creat în cinstea sărbătoririi a şaizeci de ani de la încoronarea reginei Elisabeta a II-a.

Cei care doresc să doarmă precum capetele încoronate trebuie să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puţin decât 175.000 de dolari pentru unul din cele şaizeci de exemplare produse.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/aviz-monarhistilor-acum-puteti-dormi-ca-regii-foto-11121519
11121519
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.