Anda Rowland, proprietara atelierului de croitorie de lux Anderson & Sheppard, Londra

Postat la 30 iunie 2008 805 afişări

Anda Rowland a mostenit atelierul de croitorie care i-a imbracat pe Fred Astaire si Duke Ellington, renumitul Anderson & Sheppard, de la tatal sau, multimiliardarul Roland Rowland. In 2004, Anda Rowland demisiona de la Christian Dior pentru a prelua afacerea familiei, aproape falimentara, cu datorii de 500.000 de lire sterline si un contract de leasing pe sfarsite pentru spatiul inchiriat pe Savile Row care purtase timp de aproape 80 de ani numele Anderson & Sheppard. Acum, atelierul este situat pe Old Burlington Street si inca e vizitat de oameni de afaceri si chiar de designeri precum Tom Ford. Anda Rowland a raspuns revistei TARGET la cateva intrebari despre business.  

Inainte de Anderson & Sheppard... am lucrat timp de 10 ani in marketing, in domeniul cosmeticelor, pentru companii precum Clinique si Dior.

Cand am inceput la Anderson... eram absolut noua in domeniu. Am intrat in board-ul asociatiei Savile Row Bespoke (croitorie personalizata - n.r.), ca sa inteleg rapid industria si modul in care functioneaza.

Experienta mea de pana acum... m-a invatat sa ma incred in instincte. Desi in afaceri trebuie sa te increzi in analiza, asa te invata facultatea de business, decizia finala trebuie luata si pe baza instinctelor.

Iau decizii astfel incat... sa existe consens in echipa mea (18 angajati full time si 30 de croitori freelance); aici nu mai exista o ierarhie clar delimitata in luarea deciziilor ca in marile companii pentru care am lucrat.

Ma inspir de la... ucenicii si croitorii de la Anderson & Sheppard. Echipa e dedicata mestesugului si rar mai vezi o astfel de pasiune in ziua de azi.

Cea mai eficienta strategie de business este sa te... gandesti la modalitati de dezvoltare pentru viitor, in cazul nostru la expansiunea liniei de produse si a atelierului de croitorie.

Imi plac oamenii care... nu se tem sa-si arate entuziasmul si sa-l impartaseasca cu ceilalti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Anda,
Rowland,
,
proprietara,
atelierului,
de,
croitorie,
de,
lux,
Anderson,
&,
Sheppard,
,
Londra
/arta-si-societate/lifestyle/anda-rowland-proprietara-atelierului-de-croitorie-de-lux-anderson-sheppard-londra-4074273
4074273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.