A apărut o nouă piaţă: cea a spaţiilor de depozitare de lux

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 19 martie 2016 311 afişări

A apărut o nouă piaţă: cea a spaţiilor de depozitare de lux

Pentru unii nu numai locuinţa personală, ci şi spatiul  de depozitare trebuie să aibă tot confortul, apărând astfel o piaţă a spaţiilor de depozitare de lux. Principalii clienţi sunt reprezentaţi, scrie Wall Street Journal, de persoanele care se mută din suburbii în case mai mici din cartiere din metropole americane şi, ca atare, nu mai pot ţine acasă tot ce ţineau altădată.

Se caută astfel locuri de depozitare pentru colecţiile de maşini de lux, pe care proprietarii să le îngrijească, dar şi să le expună. Cum aceştia au şi familii, se preferă spaţiile suficient de încăpătoare cât să permită amenajarea unui loc de relaxare, poate chiar şi de dormit şi chiar şi a unei bucătării destul de mari încât să se poată organiza mese pentru un număr mai mare sau mai mic de invitaţi. Unele sunt prevăzute şi cu pivniţă de vinuri, iar dezvoltatorii au început să le promoveze chiar ca spaţii destinate practicării unor hobby-uri, clienţii având posibilitatea să le aranjeze cum doresc ei, putând instala acolo şi un studiou de înregistrări sau atelier de pictură dacă doresc.

Există însă şi o altă variantă a depozitului de lux, care se adresează în special doamnelor şi care nu presupune deplasarea la spaţiul de stocare alocat. În aceste locuri se ţine garderoba bogată care nu încape în locuinţă, precum şi accesoriile aferente ei, articolele fiind preluate de la domiciliul clientelor, întreţinute cu grijă, şi aduse acestora când au nevoie de ele chiar şi la mare distanţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
depozitare,
spatii,
lux,
piata,
refuz,
clienti,
locuinta,
locuri,
spatiu
/arta-si-societate/lifestyle/a-aparut-o-noua-piata-cea-a-spatiilor-de-depozitare-de-lux-15117713
15117713
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.