4 destinaţii de vis din România pentru mini-vacanţa de Rusalii

Postat la 27 mai 2017 1334 afişări

Mini-vacanţa de Rusalii este încă un prilej de relaxare şi deconectare de toate problemele de la birou, iar cele mai bune destinaţii din România oferă nu doar privelilşti de vis şi un aer proaspăt, ci şi divertisment şi servicii de wellness de care te poţi bucura cu întreaga familie.

4 destinaţii de vis din România pentru mini-vacanţa de Rusalii

Sovata

Staţiunea Sovata este unul dintre locurile de vacanţă perfecte pentru întreaga familie. Mulţumită potenţialului balnear al staţiunii, turiştii au ales să combine timpul petrecut în familie cu o cură de sănătate benefică la orice vârstă. Cele mai multe opţiuni de cazare în zonă oferă servicii de wellness care includ SPA, bazine cu apa sărată, sauna şi tratamente cu aburi. Preţurile pentru o noapte de cazare în perioada Rusaliilor încep de la 60 lei.

Mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.