1,5 milioane de dolari pentru un zbor în spaţiu cu Leonardo DiCaprio

Autor: Ioana Matei Postat la 27 mai 2013 231 afişări

1,5 milioane de dolari poate să fie preţul pentru casă frumoasă, câteva maşini, un mic yacht sau… o călătorie în spaţiu alături de Leonardo DiCaprio, potrivit moviefone.com.

1,5 milioane de dolari pentru un zbor în spaţiu cu Leonardo DiCaprio

Un licitator anonim a plătit suma record de 1,5 milioane de dolari pentru un loc alături de personajul principal al filmului “Marele Gatsby” într-o călătorie în spaţiu a Virgin Galactic. Va fi prima călătorie turistică în spaţiu, organizată de CEO-ul Richard Branson. 

La câteva minute după această ofertă neobişnuită, un cuplu a hotărât, în cadrul aceleiaşi licitaţii, să plătească 2, 3 milioane de dolari pentru două locuri în călătorie. Înainte de aceasta, cei trei îşi vor petrece trei zile într-un training în Texas, la care va participa, evident, şi DiCaprio.

Un alt pachet care îl avea pe actor ca personaj central includea bilete la premiera şi petrecerea de după a celui mai recent film al său, “Wolf on Wall Street”, o cameră la hotelul Beverly Hills, un ceas Chopard, bilete la alte petreceri high-profile şi pe Heidi Klum ca parteneră. Acesta a fost licitat cu 1, 94 milioane de dolari, potrivit today.com

Alte pachete includeau un ceas Bulgari care i-a aparţinut lui Adrien Brody (116. 613 dolari) şi un spectacol privat Duran Duran (518. 000 de dolari). AmFAR a comunicat un câştig de 25 de milioane de dolari pentru eveniment, dublu faţă de anul trecut, când s-au strâns 11 milioane de dolari. 

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/1-5-milioane-de-dolari-pentru-un-zbor-in-spatiu-cu-leonardo-dicaprio-10903160
10903160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.