"William & Kate: A Royal Love Story" se filmeaza in Romania, la Studiourile MediaPro

Postat la 07 mai 2011 38 afişări

Productia de televiziune "William & Kate: A Royal Love Story", despre cel mai in voga cuplu al momentului, format din printul William si Kate, va fi filmata la Bucuresti, informeaza reprezentantii Studiourilor MediaPro.

Cel mai in voga cuplu princiar al momentului va fi subiectul ultimului film produs de Motion Picture Corporation of America pentru Hallmark Channel. Regia este semnata de Linda Yellen, cea care, in 1982, a produs pentru CBS "The Royal Romance of Charles and Diana", telefilmul cu cel mai mare succes de audienta din istoria televiziunii, care i-a avut in prim plan pe printesa Diana si printul Charles.

Filmarile vor incepe luna aceasta, iar premiera mondiala este asteptata cu o saptamana inaintea comemorarii a 14 ani de la moartea printesei Diana, in luna august a acestui an.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/william-kate-a-royal-love-story-se-filmeaza-in-romania-la-studiourile-mediapro-8244023
8244023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.