Vraja si vrajeli: aveti grija ce faceti cand plecati la Roma

Postat la 23 iulie 2011 52 afişări

PRO Video propune in acest numar "Amor la Roma" ("When in Rome"). Personajul principal feminin este curator la muzeul Guggenheim, cam obsedata de munca, recent iesita dintr-o relatie si fara sperante de a se indragosti prea repede in viitorul apropiat.

Personajul principal masculin este un barbat extrem de atragator, fost fotbalist de profesie si deschis oricarei provocari. Beth (Kristen Bell) si Nick (Josh Duhamel) se vor intalni din intamplare in Roma, la nunta surorii ei mai mici si, in ciuda atractiei imediate dintre cei doi, soarta le va pune cateva piedici pana sa ii aduca impreuna.

Lipsita de pretendenti pana de curand, Beth se vede nevoita, dupa ce sustrage mai multi banuti din Fontana di Amore, sa faca fata dintr-o data demersurilor de cucerire initiate cu mult entuziasm si insistente de un iluzionist amator, de un patron al unei firme de mezeluri, de un pictor ratat, precum si de un manechin foarte plin de sine.

Asaltata de acestia, dar si de carismaticul Nick, tanara va reusi cu greu sa discearna intre realitate si vraja. In regia lui Mark Steven Johnson ("Ghost Rider", "Daredevil"), comedia "Amor la Roma" va face cu siguranta deliciul publicului, oferind cateva zeci de minute bune de replici amuzante si rasturnari de situatie, creand totodata empatie fata de povestea antrenanta a celor doi indragostiti.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/vraja-si-vrajeli-aveti-grija-ce-faceti-cand-plecati-la-roma-8518684
8518684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.