Viitorul e al roboţilor (VIDEO)

Postat la 25 februarie 2012 51 afişări

PRO Video recomandă în acest număr filmul "Pumni de oţel", a cărui acţiune se desfăşoară într-un viitor apropiat, unde roboţi uriaşi din oţel, cu aspect umanoid, au înlocuit complet luptătorii profesionişti pe ringul de box.

Pugilist de renume în trecut, Charlie Kenton (Hugh Jackman) abia mai reuşeşte să câştige câţiva bănuţi acum, reparând roboţi defecţi şi câştigând lupte desfăşurate ilegal. După ce află că are un fiu de 13 ani, Charlie pricepe că a venit momentul să facă o nouă încercare de a-şi găsi succesul în lumea dură a boxului. Începe să construiască şi apoi să antreneze un nou robot, care să devină campionul suprem.

Inspirat din povestea unui joc video, filmul "Pumni de oţel" este disponibil pe BLU-RAY şi DVD începând din această lună.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Pro Video,
Pumni de otel,
Real Steel,
SF,
roboti
/arta-si-societate/film/viitorul-e-al-robotilor-video-9343063
9343063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.