Viitorul de coşmar al omenirii (VIDEO)

Postat la 17 noiembrie 2012 35 afişări

PRO Video recomandă "Jocurile foamei", un film proiectat într-un viitor nu foarte îndepărtat, în care întregul continent american este distrus de secetă, incendii, foamete şi război, dând naştere unei noi naţiuni dominate de tiranie, Panem.

n fiecare an, câte doi reprezentanţi din cele 12 regiuni ale ţării sunt aleşi pentru a participa la "Jocurile foamei", o emisiune-concurs în care participanţii se înfruntă pe viaţă şi pe moarte, eliminându-şi adversarii mai slabi. Răpiţi de lângă familie, Katniss (Jennifer Lawrence) şi Peeta (Josh Hutcherson) încearcă să facă echipă în acest joc sângeros, fără să ştie, însă, că doar unul dintre ei se poate întoarce acasă celebru, bogat şi... viu.

Inspirat din romanul bestseller al autoarei americane Suzanne Collins, filmul "Jocurile foamei" este disponibil pe Blu-ray şi DVD de la sfârşitul lunii octombrie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/viitorul-de-cosmar-al-omenirii-video-10334583
10334583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.