Vânătoare de mistere la New York (VIDEO)

Postat la 16 iunie 2012 33 afişări

PRO Video propune în acest număr o adaptare după bestsellerul omonim de Jonathan Safran Foer, drama "Extrem de tare şi incredibil de aproape", o poveste uluitoare, care izvorăşte din mintea lui Oskar Schell, un băiat superdotat de 11 ani din New York.

Într-o zi, copilul găseşte o cheie misterioasă printre lucrurile tatălui său care a murit în atentatele de la World Trade Center din 11 septembrie 2001. Descoperirea îl va face pe Oskar să pornească într-o căutare disperată a încuietorii pe care cheia găsită o poate deschide.

Pe măsură ce rătăcirile lui se vor întinde în tot oraşul, eroul nostru va întâlni o serie de oameni diferiţi şi interesanţi - adevăraţi supravieţuitori în felul lor. Aceştia îi vor oferi un ajutor nesperat în găsirea legăturilor invizibile cu tatăl lui - omul ce l-a învăţat pe micul Oskar să îşi înfrunte temerile faţă de lumea zgomotoasă şi plină de pericole ce-l înconjoară.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/vanatoare-de-mistere-la-new-york-video-9752889
9752889
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.