Vă era dor de o poveste cu zâne? (VIDEO)

Postat la 02 februarie 2013 551 afişări

Recomandarea PRO Video din acest weekend se îndreaptă spre "Secretul aripilor", un film marca Disney.

Pentru zânele din Valea Ielelor, Pădurile Iernii sunt locuri strict interzise. Însă atunci când o forţă misterioasă o va îndemna pe Clopoţica să treacă graniţa în această lume necunoscută, ea va descoperi un secret care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

Acolo, eroina noastră o va întâlni pe Albăstrica - una dintre Zânele Iernii. Ea este singura zână care o poate ajuta pe Clopoţica să dezlege secretul aripilor. Cu multe râsete şi veselie, între cele două zâne se va forma o legătură magică şi vor descoperi că sunt mai mult decât prietene. Iar atunci când Valea Ielelor va fi ameninţată, cele două zâne va trebui să dea tot ce au mai bun din ele pentru a salva cele două lumi.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/va-era-dor-de-o-poveste-cu-zane-video-10539312
10539312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.