V-aţi înşelat vreodată partenera?

Postat la 17 septembrie 2011 31 afişări

Recomandarea PRO Video din această editie porneşte de la o întrebare: cine nu şi-a dorit vreodată un "Concediu de la căsnicie"? Rick (Owen Wilson) şi Fred (Jason Sudeikis), doi prieteni foarte buni, fiecare căsătorit de mulţi ani, sunt pe punctul de a afla ce pot face cu o săptămână de libertate absolută.

Încercând să readucă pasiunea în căsniciile lor, consoartele celor doi (Jenna Fischer şi Christina Applegate) le oferă soţilor o săptămână când sunt liberi să facă orice îşi doresc, fără întrebări şi mai ales, fără consecinţe.

Pare într-adevăr un vis devenit realitate pentru Rick şi Fred, însă comicul situaţiei nu întârzie să apară. Proaspeţii crai pricep repede că libertatea câştigată peste noapte nu îi ajută absolut deloc şi că după atâţia ani de trai liniştit, sunt complet depăşiţi de problemele burlăciei.

Celebrii regizori Bobby şi Peter Farrelly ("Mary cea cu vino'ncoa", "Tăntălăul şi gogomanul") propun o comedie scandaloasă cu Owen Wilson, Christina Applegate, Jason Sudeikis şi Jenna Fischer în rolurile principale.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/v-ati-inselat-vreodata-partenera-8765049
8765049
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.