Unde poate duce o vacanţă în Spania (VIDEO)

Postat la 23 septembrie 2012 32 afişări

PRO Video propune în această săptămână filmul "Lumina rece a dimineţii" ("The Cold Light of Day"), în care un concediu liniştit pe coasta însorită a Spaniei se transformă într-un coşmar pentru protagonistul Will Shaw (Henry Cavill), un proaspăt om de afaceri, pleacă într-o vacanţă alături de părinţii săi, pe un iaht.

Nefiind oricum într-o dispoziţie prea bună din cauza problemelor de la serviciu, situaţia devine şi mai tensionată pentru Will din cauza atitudinii extrem de critice a tatălui său, Martin (Bruce Willis). Lucrurile iau însă o întorsătură cu adevărat dramatică după ce Will pleacă pe ţărm câteva ore. Atunci când revine găseşte toate lucrurile răvăşite pe vas şi semne clare ale unei lupte pe viaţă şi pe moarte. Neştiind unde îi sunt părinţii, tânărul descoperă secretele familiei sale abia când începe să fie urmărit de nişte criminali cu sânge rece, agenţi guvernamentali, care nu se dau în lături de la nimic pentru a obţine ce vor.

Fără niciun ajutor din partea poliţiei, acuzat chiar de o crimă pe care nu a comis-o şi cu zeci de agenţi CIA pe urme, Will porneşte într-o cursă disperată pentru a pune cap la cap piesele cumplitului puzzle şi a salva ce a mai rămas din familia sa.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/unde-poate-duce-o-vacanta-in-spania-video-10111228
10111228
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.