„Un spion care ştia prea multe", de pe 3 februarie, în cinematografele româneşti

Postat la 02 februarie 2012 30 afişări

Filmul „Un spion care ştia prea multe" - „Tinker, Tailor, Soldier, Spy", cu Gary Oldman în distribuţie, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 3 februarie.

de Oana Ghiţă

âRegia filmului este semnată de Tomas Alfredson, iar din distribuţie fac parte actori precum Gary Oldman, Kathy Burke, Benedict Cumberbatch. Filmul are 11 nominalizări la premiile BAFTA 2012, inclusiv pentru categoriile cel mai bun regizor,"cel mai bun film, cel mai bun actor (Gary Oldman), cel mai bun scenariu adaptat şi trei nominalizări la Oscar 2012 pentru cel mai bun actor într-un rol principal (Gary Oldman), cel mai bun scenariu adaptat, cea mai bună coloană sonoră originală (Alberto Iglesias).

"Un spion care ştia prea multe" este adaptarea pentru marele ecran a romanului lui John le Carré, un clasic al genului şi un imens succes în librării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
Un spion care ştia prea multe
/arta-si-societate/film/un-spion-care-stia-prea-multe-de-pe-3-februarie-in-cinematografele-romanesti-9196970
9196970
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.