Un pirat mai împiedicat (VIDEO)

Postat la 25 august 2012 35 afişări

PRO Video recomandă săptămâna aceasta aventura "Piraţii! O bandă de neisprăviţi", în care Hugh Grant joacă pentru prima dată într-o animaţie.

El dă viaţă celui mai împiedicat căpitan de piraţi, un tip bărbos care se străduieşte fără izbândă să terorizeze navigatorii de pe mare. Cu o echipă de piraţi la fel de neisprăviţi ca şi el, căpitanul este hotărât să-şi împlinească singurul vis avut vreodată - de a câştiga Premiul pentru Piratul anului.

Concurenţa este acerbă, căci pentru titlu va trebui să îi depăşească pe fioroşii săi rivali Black Bellamy (Jeremy Piven) şi Cutlass Liz (Salma Hayek), care l-au învins în toate competiţiile de până acum. În noua misiune, membrii echipajului de răufăcători vor călători în lung şi-n lat, de la tărâmuri exotice neîmblânzite până pe străzile Londrei victoriene, întâlnindu-se cu tot felul de situaţii periculoase şi personaje ciudate.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/un-pirat-mai-impiedicat-video-9958490
9958490
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.