Un nou thriller: "In siguranta". Vezi cand are premiera in Romania (GALERIE FOTO)

Postat la 28 aprilie 2012 48 afişări

Uneori, o intalnire intamplatoare iti poate schimba viata. Mei (Catherine Chan), un mic geniu in matematica, este rapita de Triada din casa ei din Nanjing si trimisa in America de catre şeful organizatiei mafiote, Han Jiao (James Hong), pentru a deveni un "calculator" uman pentru castigurile lor ilegale. Fara computere si mai ales fara hartii care sa lase urme!

Luke Wright (Jason Statham) este un luptator de mana a doua din circuitul artelor martiale mixte din New Jersey. Cand demasca o luptă aranjata, mafia ruseasca decide sa faca din el un exemplu, ucigandu-i sotia si amenintandu-l cu uciderea tuturor celor care au vreo legatura cu el. Ramas pe drumuri, sarac si complet izolat, Luke bantuie ca o stafie, pe străzile New Yorkului, in pragul sinuciderii. Si chiar in punctul in care se gandea sa se arunce sub rotile unui tren, Luke zareste o micuta chinezoaică ingrozita, urmarita de mafiotii rusi. Stie ca este ceva in neregula si mai stie si ca trebuie sa ia o decizie: sa-si continue coborârea în infern sau să revină la viata si sa lupte pentru a salva acel copil necunoscut.

"In siguranta", un nou thriller pe marile ecrane (GALERIE FOTO)

Din 11 mai, MediaPro Distribution prezintă pe marile ecrane "In siguranta", un action thriller spectaculos, in premiera la cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova si Bucuresti), Premiera (Ploiesti), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/un-nou-thriller-in-siguranta-vezi-cand-are-premiera-in-romania-galerie-foto-9577888
9577888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.