Un nou sezon al celui mai asteptat serial al anului 2013 – GALERIE FOTO SI VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 20 martie 2013 170 afişări

Fanii serialului « Game of Thrones » au motive de bucurie : a fost lansat un trailer pentru sezonul trei al acestei producţii. În aceasta se anunţă mai multe bătălii epice şi scheme complexe de luptă, potrivit telegraph.co.uk. Conflictul va fi conturat, ca şi în precedentele, în jurul familiei Lannister. Serialul HBO este construit după un roman de George RR Martin, „A song of ice and fire”.

„Cât timp va mai continua?” este întrebat personajul central femin în trailer, iar răspunsul ei este „Până când ne vom fi confruntat cu toţi duşmanii”. Regi şi regine, cavaleri şi renegaţi, mincinoşi, lorzi şi oameni cinstiţi  vor lupta pentru putere şi în noul sezon. Acesta va avea premiera în Anglia la data de 1 aprilie.

În 2012, Game of Thrones a fost cel mai piratat serial, potrivit informaţiilor furnizate de siteul TorrentFreaj. Acesta a avut 4,28 de milioane de downloadări pentru un singur episod, depăşind serialul Dexter, fruntaşul de anul trecut, care avusese 2, 75 de milioane de donwloadări.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/un-nou-sezon-al-celui-mai-asteptat-serial-al-anului-2013-galerie-foto-si-video-10679604
10679604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.