Tinereţea lui Marlon Brando. Întoarcerea unui clasic (VIDEO)

Postat la 21 aprilie 2012 36 afişări

Recomandarea PRO Video din această săptămână se îndreaptă spre filmul clasic "Un tramvai numit dorinţă", care revine în premieră pe Blu-ray într-o versiune originală restaurată, ce conţine mai multe scene cenzurate în 1951. Acum, după ce a fost supus unui proces de remasterizare minuţios, aveţi ocazia să vedeţi filmul întreg la o rezoluţie strălucitoare.

Regizorul Elia Kazan conduce cu măiestrie o distribuţie impresionantă din care fac parte Vivien Leigh, Marlon Brando, Karl Malden şi Kim Hunter, în această ecranizare a capodoperei lui Tennessee Williams. Filmul a câştigat patru premii Oscar şi a primit nu mai puţin de 12 nominalizări, inclusiv la categoria "Cel mai bun film", fapt fără precedent în istoria cinematografiei de până atunci.

Un film clasic ce nu trebuie să lipsească din videoteca personală, "Un tramvai numit dorinţă" are un loc fruntaş în topul celor mai bune 100 filme al Institutului American de Film (AFI).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/tineretea-lui-marlon-brando-intoarcerea-unui-clasic-video-9555691
9555691
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.