Ti-o prezint pe nevasta mea

Postat la 09 iulie 2011 46 afişări

PRO Video propune in acest numar filmul "Nevasta de imprumut" ("Just Go with It") al carui protagonist, Danny (Adam Sandler), este un chirurg plastician renumit, care aplica in viata personala o strategie mai putin obisnuita pentru a avea succes in dragoste.

Prefacandu-se casatorit, insa persecutat de asa-zisa nevasta, reuseste sa atraga atentia femeilor mult mai usor. Lucrurile se complica atunci cand Danny se indragosteste cu adevarat, iar descoperirea falsei verighete o face pe noua lui cucerire sa vrea sa afle mai multe despre familia lui.

Danny se vede in situatia de a cauta o nevasta de imprumut, pe care o gaseste mai repede decat se astepta, in persoana prietenei si asistentei sa, Katherine (Jennifer Aniston). Urmariti un cuplu dinamic si cuceritor in comedia "Nevasta de imprumut".

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ti-o-prezint-pe-nevasta-mea-8470325
8470325
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.