Thrillerul "Noaptea rechinilor 3D", pe ecrane din 30 septembrie (GALERIE FOTO)

Postat la 20 septembrie 2011 91 afişări

MediaPro Distribution prezinta "Noaptea rechinilor 3D" (Shark Night), din 30 septembrie pe marile ecrane.

Un weekend fierbinte de vara se transforma intr-un cosmar de nedescris pentru un grup de studenti. Nici nu ajung bine la casa de vacanta a parintilor Sarei (Sara Paxton), ca tinerii deja incing petrecerea. Incep sa se dezbrace cu totii, se arunca in apa si se distreaza de minune, cel putin pana cand Malik (Sinqua Walls), un talentat jucator de fotbal american iese din apa cu greu, avand un brat lipsa.

Din acel moment totul se transforma intr-un cosmar ingrozitor, iar grupul de prieteni realizeaza ca este captiv pe o insula inconjurata de rechini insetati de sange. Dupa fiecare atac sangeros, tinerii isi dau seama ca cineva a pus la cale un plan mortal, pentru a-i ucide unul cate unul.

"Noaptea rechinilor 3D", pe ecrane din 30 septembrie (GALERIE FOTO)

De la regizorul filmului "The Final Destination" (2009), David R. Ellis, "Noaptea Rechinilor 3D", vine in Romania in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/thrillerul-noaptea-rechinilor-3d-pe-ecrane-din-30-septembrie-galerie-foto-8774471
8774471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.