Supereroi în acţiune (VIDEO)

Postat la 15 septembrie 2012 32 afişări

PRO Video recomandă aventura "Răzbunătorii", care reuneşte cei mai populari supereroi de benzi desentate în aceeaşi producţie de milioane, acum disponibilă pe Blu-ray 3D, Blu-ray şi DVD.

În ciuda diferenţelor de caracter şi a orgoliilor nemăsurate, Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner) şi Black Widow (Scarlett Johansson) acceptă să-şi unească forţele în lupta cu periculosul şi puternicul lor duşman, Loki, hotărât să devină conducătorul suprem al Pământului.

Cu efecte speciale îndrăzneţe, o distribuţie de excepţie, replici pline de umor şi o acţiune pentru publicul de toate genurile, "Răzbunătorii" a fost unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestui an.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/supereroi-in-actiune-video-10077518
10077518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.