Studentia lui Mark Zuckerberg

Postat la 26 februarie 2011 22 afişări

PRO Video recomanda in aceasta saptamana "The Social Network"/"Reteaua de socializare", in regia lui David Fincher, care prezinta aparitia unuia dintre fenomenele care deja au facut istorie in societatea inceputului de mileniu: reteaua de socializare online Facebook.

In anul 2003, un student de la Harvard pe nume Mark Zuckerberg crea site-ul Facemash, structura de baza a ceea ce se va transforma in curand In Thefacebook.com. Cei care au contribuit intr-un fel sau altul la succesul ideii vor intra intr-un conflict care Ii va conduce la un proces cu o multime de complicatii.

Cu o serie de premii la Globurile de Aur 2011, printre care si Cel mai bun film si Cel mai bun regizor, "Reteaua de socializare" aduce o abordare instructiva despre dezvoltarea celei mai de succes platforme de socializare online.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/studentia-lui-mark-zuckerberg-8014225
8014225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.