Stiinta de a scapa cu viata

Postat la 29 ianuarie 2011 15 afişări

In fiecare an, populatia statiunii Lake Victoria explodeaza de la 5.000 de locuitori la 50.000, pe timpul vacantei de primavara, cand adolescentii pusi pe betie si distractie invadeaza plaja si petrec si ziua si noaptea.

Anul acesta insa exista un motiv mult mai serios de ingrijorare, pe langa obisnuitele mahmureli si plangerile localnicilor. Teroarea e pe cale sa se instaleze. In adancurile intunecate ale lacului, un cutremur elibereaza niste creaturi preistorice: pesti piranha monstruosi, peste care evolutia a trecut fara a-i atinge. Captivi de milioane de ani, pradatorii feroce se aduna in bancuri imense pentru a-si satisface foamea, devorand totul in cale. Tinerii care se scalda fara griji in apele lacului Victoria sunt prada perfecta. Seriful Julie Forester (Elisabeth Shue), impreuna cu Fallon, adjunctul sau (Ving Rhames), incearca sa adune o echipa pentru a porni in misiunea de a salva oraselul de amenintarea din adancuri.

Acesta este subiectul filmului "Piranha", recomandat in aceasta saptamana de PRO Video. Regizorul filmului "The Hills Have Eyes", Alexandre Aja, si producatorul filmului "300", Mark Canton, invita spectatorii intr-o imersiune in lumea subacvatica stapanita de creaturi feroce, intr-o calatorie cu adevarat terifianta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Piranha,
Pro Video,
comedie,
thriller,
horror
/arta-si-societate/film/stiinta-de-a-scapa-cu-viata-7930464
7930464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.