Soarta crudă a unui vampir (VIDEO)

Postat la 30 septembrie 2012 44 afişări

În anul 1752, Joshua şi Naomi Collins părăsesc Liverpoolul, împreună cu fiul lor Barnabas, navigând spre o nouă viaţă în America. Însă nici măcar peste ocean nu aveau să scape de blestemul care s-a abătut asupra familiei lor: aceasta este premisa filmului "Umbre întunecate" ("Dark Shadows"), recomandat în această săptămână de PRO Video.

Douăzeci de ani mai târziu, stăpân al conacului Collinwood, Barnabas (Johnny Depp) este acum bogat, puternic şi un veritabil playboy, cel puţin până când comite grava greşeală de a-i frânge inima vrăjitoarei Angelique Bouchard (Eva Green). Blestemul ei este necruţător: îl transformă în vampir, pentru a-l îngropa de viu.

Două secole mai târziu, Barnabas este eliberat din mormânt şi se aventurează într-o foarte diferită lume a anului 1972. Se întoarce la conacul Collinwood doar pentru a constata că odată măreaţa lui reşedinţă a fost lăsată acum în paragină. Descendenţii disfuncţionali ai familiei Collins nu sunt nici ei prea departe, iar fiecare ascunde câte un secret întunecat.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/soarta-cruda-a-unui-vampir-video-10140617
10140617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.