Sfârşitul lumii a început pe plajă (VIDEO)

Postat la 19 mai 2013 201 afişări

PRO Video propune pentru acest sfârşit de săptămână "Paradisul spulberat", o poveste impresionantă despre o familie care supravieţuieşte tsunami-ului din 2004 din Oceanul Indian.

Sfârşitul lumii a început pe plajă (VIDEO)

Maria (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) şi cei trei copii îşi încep vacanţa de iarnă în Thailanda, aşteptându-se la câteva zile de relaxare într-un paradis tropical. în dimineaţa zilei de 26 decembrie, în timp ce familia se afla la piscină, un zgomot asurzitor dă semnalul coşmarului care urmează odată cu valul uriaş care se îndreaptă spre toţi cei de acolo.

"Paradisul spulberat" este un film inspirat de povestea reală a unei familii captive, alături de alte mii de străini, în timpul uneia dintre cele mai mari catastrofe naturale din istorie. Teroarea este însă diminuată de compasiunea, curajul şi bunătatea oamenilor, în cele mai negre ore din vieţile lor.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/sfarsitul-lumii-a-inceput-pe-plaja-video-10886882
10886882
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.