Sete de razbunare

Postat la 25 septembrie 2010 74 afişări

PRO Video recomanda in aceasta saptamana "22 de gloante", povestea lui Charly Mattei (Jean Reno), un mafiot celebru in lumea interlopa din Marsillia.

Dupa multi ani petrecuti printre crime si activitati ilegale, Charly se retrage dedicandu-si timpul familiei, sotiei si celor doi copii ai lor. Dar pentru ca niciodata nu poti scapa de tot de trecut, fostii adversari incearca sa il asasineze intr-o parcare, intr-o dimineata friguroasa de iarna, impuscandu-l cu 22 de gloante. Totusi, Charly supravietuieste si, insetat de razbunare, incearca sa ii gaseasca pe cei care au vrut sa il ucida.

Inspirat dintr-o poveste reala din viata mafiei franceze si realizat dupa un roman scris de Franz-Olivier Giesbert, "22 de gloante" este un thriller palpitant ce va arunca inca un semn de intrebare asupra legilor nescrise ale lumii interlope.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Pro Video
/arta-si-societate/film/sete-de-razbunare-7414254
7414254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.