"Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a", cea mai bună lansare din toate timpurile în România (FOTO)

Postat la 25 noiembrie 2012 214 afişări

Deznodământul poveştii de iubire dintre Bella şi Edward, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a, surclasează toate filmele lansate până în momentul de faţă în cinema. Cele mai bune rezultate le-a avut până acum de "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi", iar partea finală din "Twilight" a înregistrat un număr de spectatori şi încasări record în România, în doar primul weekend de la lansare.

Aducând peste 123.000 de spectatori la cinematografe şi încasări de aproximativ 2.155.000 de lei, ultima parte a fenomenului "Amurg" se clasează pe primul loc în topul preferinţelor românilor care au ales să vadă acest film în weekendul 16 - 18 noiembrie. Până la lansarea ultimului film din seria "Amurg", cele mai bune rezultate din toate timpurile în weekend-ul de lansare le-a deţinut "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi" cu 83.213 spectatori, următorul loc fiind ocupat de "Avatar" cu 67.200 spectatori.

"Saga Amurg: Zori de Zi - Partea a 2-a" (GALERIE FOTO)

După naşterea fiicei sale Renesmee, Bella începe să profite de noua ei viaţă de vampir şi de puterile dobândite. Bucuria ei este însă una de scurtă durată, din cauza apariţiei unui alt vampir, Irina, care crede că Renesmee este un "copil nemuritor" şi îi dezlănţuie din nou pe Volturi împotriva clanului Cullen. Pentru că autoritatea vampirilor îi condamnă imediat la moarte pe copiii transformaţi în vampiri, din cauza faptului că sunt incontrolabili, viaţa lui Renesmee este pusă în mare pericol.

Prinşi într-o luptă cumplită pentru supravieţuire, Edward şi Bella încearcă să se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori în faţa Volturilor, în apărarea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen să demonstreze că Renesmee nu este un "copil nemuritor" pentru a-i salva viaţa?

Cea de-a cincea parte a seriei, "Saga Amurg: Zori de zi - Partea a 2-a", este distribuită de MediaPro Distribution din 16 noiembrie în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş), Cortina (Oradea), Cinema "Capitol" (Oneşti), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova şi Bucureşti), Cinema 3D Colours (Craiova), Premiera (Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/saga-amurg-zori-de-zi-partea-a-2-a-cea-mai-buna-lansare-din-toate-timpurile-in-romania-foto-10347838
10347838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.