"Saga Amurg: Zori de zi - Partea 1" din 18 noiembrie la cinema (GALERIE FOTO)

Postat la 09 noiembrie 2011 399 afişări

MediaPro Distribution prezinta "Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1", din 18 noiembrie in cinematografele din Romania.

"Zori de Zi - Partea 1", urmatorul episod al "Sagai Amurg", duce povestea de dragoste dintre Bella si Edward pe un fagas aproape normal. Vampirul si muritoarea par sa se bucure acum de o casatorie aparent linistita, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberata de tradari si pericole negandite.

Dupa controversata nunta, Bella si Edward pleaca in Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasa mult asteptat, Bella ramanand imediat insarcinata. Si cum legatura lor nu ar fi trebuit sa dea nastere unui urmas, venirea pe lume a creaturii hibride aproape ca o ucide pe Bella. Singura ei sansa de supravietuire este ca Edward sa o transforme in vampir.

Pana sa realizeze ce se intampla, Edward, Bella si fiica lor Renesmee ajung sa fie vanati atat de Volturi, cat si de varcolaci, iar razboiul mocnit dintre clanuri este pe cale sa se reaprinda.

"Saga Amurg: Zori de zi - Partea 1" (GALERIE FOTO)

"Saga Amurg: Zori de zi" continua aventura fantastica care a topit inimile tinerilor din intreaga lume, ultimele doua capitole ale productiei- fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului "Gods and Monsters".

Penultimul episod al seriei "Saga Amurg: Zori de zi - Partea 1" va putea fi vizionat in premiera la cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti, Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/saga-amurg-zori-de-zi-partea-1-din-18-noiembrie-la-cinema-galerie-foto-8951225
8951225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.