Romantism în variantă de sezon (VIDEO)

Postat la 08 decembrie 2012 26 afişări

PRO Video recomandă de această dată filmul "De Anul Nou" realizat de Garry Marshall, care readuce pe marile ecrane atmosfera romantică şi personajele din "Ziua îndrăgostiţilor". Poveştile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore dinaintea serii de Anul Nou.

Comedia romantică "De Anul Nou" celebrează dragostea, speranţa, iertarea, a doua şansă şi noile începuturi, în cea mai strălucitoare noapte a anului, prin poveşti amuzante care au loc în New York şi care s-ar putea întâmpla oricăruia dintre noi.

O secretară, un director, un star rock, un poliţist, o femeie de afaceri, o asistentă, un pacient, oameni de toate vârstele şi ocupaţiile se pregătesc de petrecere, se grăbesc să-şi bifeze hotărârile uitate peste an, îşi caută jumătatea sau pur şi simplu se ascund de agitaţia sărbătorilor. Dar şi ei, şi noi, suntem cu toţii prinşi până la urmă în atmosfera festivă pe care actorii din "De Anul Nou" reuşesc să o facă şi amuzantă.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/romantism-in-varianta-de-sezon-video-10378810
10378810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.