"Regele Leu" pe DVD, Blu-ray si Blu-ray 3D se lanseaza cu un eveniment pentru copii la Baneasa Shopping City

Postat la 06 octombrie 2011 313 afişări

Animatia "Regele Leu" va fi lansata in Romania pe DVD, Blu-ray si Blu-ray 3D Combo Pack, printr-un eveniment dedicat copiilor si organizat de Pro Video, sambata, 8 octombrie, ora 18:00, in Diverta Baneasa Shopping City.

Ioana Ginghina, Pavel Bartos, Elvira Deatcu si Octavian Strunila se numara printre parintii celebri care vor lua parte alaturi de copii la eveniment, urmand ca lansarea pe DVD a filmului sa fie salutata actritele Dana Rogoz si Madalina Draghici. Timp de aproximativ o ora, copiii sunt asteptati sa se distreze participand la jocuri amuzante si concurand, in acelasi timp, pentru titlul de "Rege Leu pentru o zi". Alaturi de animatori, copiii vor lua parte la sesiuni de facepainting, concursuri de dans, jocuri interactive si vor primi poze cu chipurile lor pictate in leuti.

Cu doua premii Oscar pentru cea mai buna coloana sonora si cel mai bun cantec original, animatia "Regele Leu" urmareste povestea lui Simba, puiul de leu nerabdator sa ajunga rege. Alaturi de prieteni amuzanti, el va porni intr-o calatorie plina de peripetii pentru a-si cauta destinul in marele "Cerc al Vietii". De la scena de inceput cu minunatele peisaje africane, la escapadele haioase "Hakuna Matata" cu Timon si Pumbaa, pana la maiestruosul moment cand Simba isi recapata locul in fruntea junglei africane, spectatorii vor fi vrajiti de animatia uimitoare si muzica de neuitat care au castigat inima a milioane de copii din toata lumea.

Cum a aparut ideea filmului, dar si alte detalii din spatele camerelor de filmat puteti afla urmarind elementele bonus exclusive de pe DVD, Blu-ray si Blu-ray Combo Pack: "Regele Leu: O amintire - Don Hahn", "Gafe si scene cazute la montaj" si "Mandria Regelui Leu".

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, "Regele Leu" va putea fi procurat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/regele-leu-pe-dvd-blu-ray-si-blu-ray-3d-se-lanseaza-cu-un-eveniment-pentru-copii-la-baneasa-shopping-city-8843984
8843984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.